Ventuze din silicon pentru masaj anticelulitic - set 4 bucati

165.00 lei

Ventuzele din silicon in set de 4 va permit sa efectuati diverse tipuri de masaj, inclusiv anticelulitic. In functie de marimea cupei, masajul se poate efectua pe intreg corpul (preponderent coapse, fese, abdomen, brate, decolteu si fata). Masajul chinezesc efectuat în mod regulat îmbunătățește circulația sângelui și circulația limfatică, strângând, netezind, hrănind și reducând astfel celulita.

Greutate 0.300 kg
SKU: 0208 Categorie:

Ventuzele din silicon in set de 4 va permit sa efectuati diverse tipuri de masaj, inclusiv anticelulitic. In functie de marimea cupei, masajul se poate efectua pe intreg corpul (preponderent coapse, fese, abdomen, brate, decolteu si fata). Masajul chinezesc efectuat în mod regulat îmbunătățește circulația sângelui și circulația limfatică, strângând, netezind, hrănind și reducând astfel celulita. Ventuzele sunt ușoare și nu ocupă mult spațiu - le poți lua cu ușurință în călătorie sau oriunde ai nevoie de ele.

Caracteristici ale setului de ventuze:

- ventuzele sunt disponibile in 4 marimi diferite, astfel incat le puteti selecta si utiliza pentru zona selectata a corpului;

- usoara, indestructibila, rezistenta la deteriorari mecanice;

- se caracterizeaza prin durabilitatea ridicata a materialului din care sunt confectionate;

- flexibil (poate fi folosit in zonele corpului care nu permit folosirea cupelor de sticla);

- control ușor al vidului generat (o chestiune de presiune mai puternică sau mai slabă asupra becului);

- Usor de curatat;

- au o aplicație largă.

Cupele de silicon funcționează prin crearea unui vid pe suprafața pielii, rezultând o „aspirare” blândă a pielii și a țesutului din interiorul cupei. Ca urmare, fluxul sanguin și limfatic într-o anumită zonă crește, ceea ce stimulează procesele de regenerare și vindecare. În timpul masajului cu ventoză, apa stagnantă este parțial „masată”, ceea ce, cu utilizarea regulată, duce la creșterea tensiunii pielii, netezirea și reducerea celulitei.

Cum se face masajul cu cupping?

Masajul anticelulitic cu silicon si ventuze este usor si nu necesita multa pregatire. Merită să folosiți doar un anticelulitic sau alt tip de ulei sau ulei de corp pentru a efectua alunecarea corectă a cupei pe piele.

Cum se masează - pas cu pas:

1. Aplică o cantitate generoasă de ulei de măsline sau ulei de masaj pe piele.

2. Apoi asezam pe corp o cana de marime potrivita, o presam usor astfel incat pielea sa fie "sorbita" spre interior si o tragem in sus. Este important ca masajul cu ventoză să fie efectuat întotdeauna de jos în sus - spre inimă.

Pe lângă mișcările simple de jos în sus, puteți efectua și mișcări „zig-zag”, care măresc și mai mult fluxul sanguin și limfatic și stimulează procesele de regenerare.

În acest fel, efectuăm un masaj pe întregul corp. Pentru abdomen sau fese poti efectua miscari circulare.

Cupele de silicon sunt folosite în mod similar pe părțile corpului - cele mai mici sunt potrivite pentru față, cele mai mari pentru coapse sau fese, iar cupele medii, de exemplu, pentru decolteu sau brațe.

magnifier