Branturi ortopedice

Branțuri, semibranțuri, tampoane și inserții pentru încălțăminte, alte produse corective:
conceput pentru a elimina și trata semnele deformărilor picioarelor, ale sistemului musculo-scheletic;
ajuta la prevenirea progresiei patologiilor;
faceți purtarea pantofilor cât mai confortabil posibil - fără durere și oboseală în picioare.
Produsele ortopedice pentru picioare ajută la picioarele plate (transversale, longitudinale, combinate, fixe și nefixe, răspândirea picioarelor), carii, pinteni calcaneare, deformări în haluce valgus, deformări în varus și valgus ale picioarelor, neurom Morton, degete în ciocan. și degetele cu gheare, precum și cu varice, diabet, scolioză, osteocondroză, artroză, transpirație excesivă a picioarelor (hiperhidroză), gută, leziuni ale extremităților inferioare.

De asemenea, aveți nevoie de produse ortopedice dacă există semne:
calusuri, bataturi, fisuri, unghii incarnate;
alunecarea neuniformă a pantofilor;
oboseală rapidă a picioarelor după mers;
dureri și crampe la nivelul picioarelor;
umflarea picioarelor.
Înainte de a cumpăra produse ortopedice, vizitați un medic ortoped. El va diagnostica și va prescrie cele mai eficiente modele care se potrivesc cu sănătatea și stilul tău de viață.

Auto-selectarea unui produs se bazează pe preocupări și poate ține cont de modelul pantofului.
Branțurile ortopedice afectează piciorul, articulațiile și întregul sistem musculo-scheletic. Branțurile fabricate în fabrică sau individual vor ajuta la rezolvarea oricăreia dintre problemele de mai sus, precum și vor oferi confortul purtării pantofilor.

O gamă largă de sortimente vă permite să alegeți un model de branț pentru aproape orice pantof de zi cu zi: deschis și închis, vară, iarnă și semi-sezon, îngust, model cu și fără toc, precum și pentru pantofi sport (adidași, cizme de snowboard, patine). , ghete de fotbal etc.) . Branțurile ortopedice pot fi transferate de la o pereche de pantofi la alta.

Jumătățile de branț au aceleași indicații de purtare ca și branțurile. Sarcini principale: pentru a compensa biomecanica piciorului distorsionat, pentru a redistribui sarcina, pentru a crește confortul pantofilor model.

Astfel de produse sunt selectate pentru pantofi deschisi, model cu toc.

Cele mai multe jumătăți de branț au un suport adeziv și sunt concepute pentru a se potrivi unei perechi de pantofi.

Corectorii picioarelor asigură poziția anatomic corectă a degetelor de la picioare, protejează articulațiile deformate de durere, frecare în pantofi și răni. Conceput pentru prevenirea și corectarea degetelor în formă de ciocan, răsucite, deformarea hallux valgus a primului deget de la picior (hallux valgus), calusuri, bataturi, leziuni.

Recomandat pentru utilizare în pantofi largi, cu vârf lat, înălțimea tocului de cel mult 4 cm și talpă flexibilă.

Inserțiile, tampoanele sunt concepute pentru corecția locală în diferite părți ale picioarelor. Alegerea se bazează pe diagnostic și pe locul deformării. Sunt disponibile inserții pentru antepiciorul, mijlocul piciorului și tampoanele metatarsiene cu sept interdigital.

Cele mai multe tampoane și căptușeli se potrivesc cu orice pantof. Este important să vă asigurați că suportul este fixat în partea dorită a piciorului și își îndeplinește funcțiile.

Călcâiele sunt necesare pentru pintenii călcâielor, pentru reglarea lungimii picioarelor, pentru durerea în regiunea călcâiului și a articulației gleznei, artroza și artrita articulațiilor gleznei, reabilitarea după leziuni ale călcâielor și extremităților inferioare. Există silicon, cu bandă adezivă de fixare, în formă de pană, de descărcare, în formă de bol, pentru corectarea diferitelor lungimi de picioare, cu suport pentru arc.

Călcâiele sunt concepute pentru pantofi închisi. Majoritatea pantofilor au suport adeziv, așa că ar trebui să fie instalați în fiecare pereche de pantofi pe care o porți.

În cazurile în care gradul de deformare a unui picior diferă de celălalt, cu deformarea severă a picioarelor, în prezența unor patologii la nivelul sistemului musculo-scheletic, ortopedii recomandă branțuri ortopedice individuale. La fabricarea unor astfel de branțuri, se iau în considerare toate caracteristicile picioarelor, sistemul musculo-scheletic, stilul de viață și modelul de pantof pentru care sunt destinate. În comparație cu produsele gata făcute din fabrică, branțurile individuale au un efect terapeutic mai tangibil.

magnifier