Orteze abdominale

Un corset este un dispozitiv auxiliar care fixează, stabilizează și descarcă coloana vertebrală.
Acest tip de orteze normalizează tonusul muscular și formează o poziție corporală corectă fiziologic, care ajută la ameliorarea spasmului muscular și a durerilor de spate. Corsetele sunt concepute pentru tratamentul și prevenirea bolilor coloanei vertebrale.

Puteți întâlni denumirile sale precum „brete pentru spate”, „corsete pentru spate și coloana vertebrală”, „corset medical”.

Criteriul pentru numirea produsului „corset ortopedic” este durerea. Prin urmare, alegerea produsului se bazează pe partea coloanei vertebrale în care se manifestă sindromul de durere - aceste produse reduc durerea, susțin și asigură poziția corectă a coloanei vertebrale și sunt utilizate în bolile coloanei vertebrale.

Dacă împărțim sarcinile folosirii unui corset ortopedic și ne ghidăm după diferite boli ale coloanei vertebrale, produsul poate avea efect atât asupra tuturor părților coloanei vertebrale, cât și asupra zonei sale specifice - o parte a spatelui. Ele sunt clasificate in:
- orteză lombară - pe regiunea lombară, pentru a stabiliza coloana vertebrală în poziția corectă, și mai precis, pentru a fixa regiunea lombară
- corectoare de postură - corectarea posturii este în desfășurare, vă permit să mențineți postura corectă.

magnifier