Șosetă pentru varice fără degete I compresie

95.00 lei

Compresie / strangere / ciorapi pentru varice. Clasa de compresie I 18/21 mmHg. Cu bandă de silicon în partea de sus pentru a ține, fără degete. Scop: pentru varice și insuficiență venoasă, tromboflebită și embolie, după intervenție chirurgicală, în cazurile în care sunt prescrise de medic pentru terapia compresivă pentru limfedemul. Se recomanda masurarea dimineata in pozitie culcat si cu picioarele odihnite. Datorita compresiei mari, se recomanda consultarea unui medic specialist!
Pretul este pentru 1 bucata.

Greutate 0.200 kg
Culoare

Bej

Marime

2, 3, 4, 5, 6, 7

SKU: 5378 Categorie:

Compresiune / strângere / șosete pentru varice. Clasa de compresie II 23/32 mmHg. Cu curea din silicon in partea de sus pentru tine, fara degete. Scop: în vene varicoase și insuficiență venoasă, în tromboflebite și embolii, după intervenții chirurgicale, în cazurile în care sunt prescrise de medic pentru terapia compresivă pentru limfedem. Se recomandă efectuarea măsurătorii dimineața în decubit și picioarele odihnite. Datorita compresiei mari, este indicat sa consultati un specialist!

Prețul este pentru 1 bucata.

Cum se utilizează:

Se pun dimineața înainte de a se ridica din pat. Dacă trebuie să-ți dai jos șosetele în timpul zilei, trebuie să-ți ridici picioarele timp de aproximativ 10-15 minute. Pentru a fi mai ușor de pus pe picioare, puteți să vă pudrați picioarele cu pudră de talc sau pudră pentru copii. Puteți folosi și pantofi speciali pentru șosete.

Măsurătorile se fac dimineața înainte de a se ridica din pat cu un centimetru în zonele specificate.

Informații despre rapoartele de compresie:

Profilactic (până la 18 mm Hg) - destinat profilaxiei femeilor însărcinate, persoanelor supraponderale, persoanelor predispuse la afecțiuni venoase (durere și umflare a picioarelor seara) și persoanelor care stau mult timp în poziție în picioare și în șezut .

Gradul I (de la 18 la 21 mm Hg) - conceput pentru tratamentul și prevenirea venelor varicoase gradul I, pentru persoanele care stau în poziție dreaptă și așezată timp îndelungat și în perioada pre și post-partum;

Gradul II (de la 23 la 32 mm Hg) - destinat tratamentului varicelor de gradul 3 și 4, tratamentul tromboflebitelor și emboliei, după intervenții chirurgicale și în perioada pre și post-partum la femeile supraponderale;

Gradul III (de la 34 la 46 mm Hg) - destinat tratamentului limfostazei de gradul I și II, insuficienței venoase în perioada pre și post-partum etc.

Pentru utilizarea produselor cu gradul II și III de compresie se recomandă consultarea unui medic.

magnifier