Perna ortopedica pentru sezut

119.00 lei

Spuma poliuretanică rezistentă creează un mediu confortabil pentru cei care trebuie să-și petreacă o parte semnificativă a timpului așezat. O distribuție uniformă a greutății corporale ajută la menținerea tonusului muscular, fără a crea o contrapresiune pe perineu și fese. Potrivit pentru diferite tipuri de scaune și fotolii, inclusiv pentru utilizatorii de automobile și scaune cu rotile. dimensiune: Ø 40cm

Indicații

  • Cei care petrec mult timp stând la locul de muncă și duc un stil de viață sedentar;
  • Cei care suferă de boli ale organelor perineale;
  • Oameni după operații pe organele perineului, bazinului mic, coccisului;
  • Șoferii care petrec mult timp conducând (într-o mașină sau în altă formă de transport);
  • Femeile după naștere.
Greutate 0.800 kg
SKU: 0476 Categorie:

Perne de scaun
Utilizarea din ce în ce mai răspândită cu efect de vindecare a început să dobândească perne de scaun. De la pacienții care au suferit leziuni și intervenții chirurgicale în regiunea perineală, pe oasele pelvine, în perioada postpartum (mai ales după nașterea operativă), de la persoane cu funcții afectate ale sistemului musculo-scheletic și de la persoane angajate în muncă sedentară, feedback-ul pozitiv este din ce în ce mai auzite după începutul utilizării acestor perne.

Pernele ortopedice sunt recomandate pentru scaun și pentru persoanele care suferă de hemoroizi durerosi, inflamații ale prostatei, pentru prevenirea escarelor de decubit la tuberozitățile ischiatice și a coccisului la persoanele care au rămas nemișcate de mult timp, pentru prevenirea escarelor de decubit. pe spatele coapselor la persoanele care au stat mult timp așezat (de exemplu, utilizatorii de scaune cu rotile). În timpul utilizării pernelor, circulația sângelui în zona spatelui și a pelvisului se îmbunătățește, staza sângelui este prevenită, ajutând la evitarea efectului de amorțeală a picioarelor în timpul șederii prelungite. Astfel de perne de pe scaun ajută, de asemenea, la prevenirea și tratamentul osteocondrozei coloanei vertebrale lombosacrale. Inelul de pernă ortopedică s-a dovedit în cazurile de fracturi și alte leziuni ale regiunii sacrococcigiane, în cazul leziunilor pelvine care duc la o încălcare a integrității inelului pelvin, perna asigură o poziție nesusținută a perineului în timp ce sta pe scaun. suprafețe dure, ajută la scăderea durerii.

Perna de scaun, datorită proprietăților sale utile, este adesea folosită în obstetrică, ginecologie, urologie, proctologie, neurotraumatologie și alte domenii ale medicinei. Stabilizează curbura corectă a spatelui inferior, asigură o poziție corectă fiziologic a pelvisului și descărcarea completă a zonei cu probleme. Perna scaunului poate fi folosita acasa, la serviciu, in spitale, si asa mai departe, daca starea pacientului o impune.

Conservarea formei pernei este de 2-3 ani, dar durata de viață poate ajunge la 10 ani sau mai mult, având în vedere că sunt operate așa cum ar trebui. Vă rugăm să nu utilizați metoda de curățare chimică pe produse și să spălați în conformitate cu recomandările.

magnifier