Branțuri magnetice cu patru zone de masaj

119.00 lei

Branțurile magnetice se bazează pe teoria celei mai mari descoperiri a medicinei chineze antice: conexiunea acupuncturii și a zonelor reflexogene ale piciorului unei persoane cu toate organele sale. Când umblă desculț, o persoană, masând piciorul, se antrenează și își întărește întregul corp. Dar cum să obținem acest efect uimitor dacă suntem obișnuiți cu pantofii? Branțurile magnetice vă vor ajuta în acest sens. Ele îți vor oferi plăcerea de a fi în contact cu câmpul natural al Pământului, așa cum se întâmplă atunci când mergi desculț în rouă, ameliorează oboseala și redă bucuria de a simți forța și sănătatea.

Branțurile magnetice sunt fabricate din plastic igienic cu magneți vindecători încorporați în bază. Micile vârfuri elastice care acționează ca un masaj creează un strat de aer între picior și branț. Acest lucru creează o serie de efecte benefice pentru dvs.: punctele biologic active ale piciorului primesc un dublu masaj - magnetic și fiziologic și astfel se deschide un flux mai complet de aer către picior.

Greutate 0.200 kg
Marime

35-38, 39-42, 41-46

SKU: 0102 Categorie:

Eficacitatea aplicării

- mâinile și picioarele reci se încălzesc;

- durerea la nivelul coloanei vertebrale trece cu sciatica;

- datorită utilizării branțurilor, rezistența imună a corpului este crescută izbitor;

- fluxul normal de sânge în artere și permeabilitatea venoasă se restabilește;

- cu claudicație intermitentă, după o jumătate de oră de utilizare a tălpilor interioare, distanța parcursă de pacienți fără oprire crește, uneori de câteva ori;

- la persoanele cu tulburări circulatorii semnificative, circulația normală a sângelui se restabilește la nivelul picioarelor după câteva săptămâni și edemul dispare;

- bolile fungice care pătrund în țesutul subcutanat, datorită creșterii circulației sângelui, se deplasează către straturile exterioare ale pielii, ceea ce facilitează foarte mult lupta împotriva agentului cauzal al bolii prin lubrifierea petelor dureroase cu unguent antifungic, masaj cu o perie moale în dimineața și seara sau pătarea cu alcool;

- branțurile magnetice au un efect benefic asupra bolilor pulmonare, datorită circulației sanguine mai intense, aportul lor de sânge se îmbunătățește;

- durerile cardiace dispar sau scad semnificativ, cicatricile post-infarct dispar rapid;

- simptomele bolii de radiații dispar.

Acest lucru se datorează faptului că biocâmpul concentrat și crescut protejează împotriva noilor doze de radiații, iar sistemul de excreție îndepărtează radionuclizii din corp împreună cu toxinele prin porii piciorului. Împreună cu toxinele, alți compuși și metale, chiar compuși de plumb, sunt eliminați din corp. Pacienții cu boli de radiații simt o îmbunătățire a stării lor în termen de o săptămână după ce au început să folosească tălpile interioare;

- nivelul zahărului din sânge este reglat. Când nivelul zahărului este ridicat și fluctuează, nivelul și dimensiunea fluctuațiilor cresc mai întâi. După două săptămâni, fluctuațiile scad. La pacienții cu diabet zaharat (insulino-dependent), consumul de insulină scade, deoarece, ca urmare a creșterii fluxului sanguin, este utilizat mai eficient;

- există o îmbunătățire a vederii (în special cu hipermetropie)

Puteți încerca să purtați branțuri magnetice pentru a trata tot felul de combinații de boli, deoarece metoda de tratament prin masaj magnetic afectează corpul într-un mod complex.

Motivele perturbării corpului și mecanismul de acțiune al tălpilor interioare

Ne amintim cu toții cum în copilărie ne puteam grăbi neobosit pe străzi până noaptea târziu, jucând diverse jocuri. Energia era inepuizabilă, iar acest lucru este de înțeles - corpul este tânăr. Dar anii trec. iar noi, fără să-l observăm, ne grăbim devreme acasă pentru a lua un loc confortabil pe canapea și a ne răsfăța cu odihna. Am început să obosim repede și, prin urmare, îmbătrânim. De ce este așa? Medicina oferă multe răspunsuri la această întrebare - iată ecologia, stresul și obiceiurile proaste cu o dietă necorespunzătoare și așa mai departe.

Intoxicația apare în organism, vasele de sânge și capilarele, înfundate cu săruri și toxine, interferează cu metabolismul normal. Nutrienții, proteinele, carbohidrații, vitaminele nu asigură suficient sistemul celular al corpului, iar persoana renunță.

Există multe tehnici și rețete, toate sunt tentante și eficiente în felul lor. În urma experimentelor, s-a constatat că apa sau sângele magnetizat, trecut prin acțiunea magneților, are proprietăți crescute de dizolvare a sărurilor și a zgurii.

Pentru a fi convins de acest lucru, este suficient să fierbeți apa magnetizată într-un ceainic și să observați cum scara se desprinde de pe pereții săi. Ceva similar se întâmplă cu fluxul de sânge, care, fiind magnetizat de tălpile magnetice, curăță vasele de sânge. După primele zile de purtare a branțurilor Biomag, simțim o scădere a umflăturilor și oboselii picioarelor.

În plus, acupunctura tuturor organelor se află pe piciorul unei persoane, prin urmare, atingerea suprafeței inegale a Pământului cu piciorul, așa cum intenționează natura, este importantă pentru el. Ca rezultat al mersului, antrenăm și temperăm nu numai mușchii picioarelor, ci și toate organele, în general, au fost dezvoltate metode pentru restabilirea sănătății umane prin efectele asupra zonelor reflexogene, care sunt utilizate pe scară largă în întreaga lume.

Procedura de aplicare:

Introduceți un branț magnetic în pantofii largi, tăindu-l în avans de-a lungul conturului marcat până la dimensiunea dorită a pantofului. Branțul trebuie ridicat, astfel încât piciorul să simtă un masaj benefic atunci când este atins. Este foarte util dimineața punând branțul în papuci. plimbați 5 - 10 minute prin cameră. Veți simți cum vă va înveseli această procedură, ca și când ați fi făcut exerciții de dimineață. Este util să atingeți picioarele goale, deoarece piciorul primește un masaj de vindecare într-o măsură mai mare. Mai târziu, în timpul zilei, îmbrăcându-vă șosete sau colanți, continuați să folosiți branțurile timp de 2 - 3 ore pe zi, crescând treptat timpul de purtare a acestora. În primele zece zile de purtare a branțurilor, starea de sănătate se îmbunătățește semnificativ. Picioarele și brațele devin mai calde, umflarea și oboseala picioarelor sunt ușurate. Fluxul sanguin și procesele metabolice sunt activate. Are loc eliminarea intensivă a toxinelor și a toxinelor din organism. Acest lucru poate provoca un anumit disconfort, somnolență, durere în părțile bolnave ale corpului. Dar treptat corpul depășește boala, iar persoana își restabilește și își stabilizează sănătatea. Femeile însărcinate, cu toate acestea, ar trebui să se abțină de la utilizarea branțurilor. Dormitul cu tălpi interioare dă rezultate foarte bune. Pentru a face acest lucru, este suficient să apăsați branțul pe picior și să puneți o șosetă deasupra. Această metodă poate fi utilizată de persoanele ale căror picioare sunt reci. sau cei care suferă de insomnie. Branțurile magnetice nu absorb umezeala, sunt ușor de curățat și, cu o utilizare atentă, durează până la 10 ani.

În primul rând, utilizarea branțurilor este necesară persoanelor a căror activitate profesională este asociată cu oboseala picioarelor. Este vorba de profesori și vânzători, polițiști rutieri și gărzi militare, operatori de mașini și curieri. Suntem primii care primesc de la ei cuvinte calde de recunoștință.

CONTRAINDICAȚII:

- boli infecțioase acute și afecțiuni febrile de etiologie necunoscută;

- tulburări acute ale circulației cerebrale și coronare;

- hipotensiune arterială severă;

- boli asociate cu tulburări de coagulare a sângelui;

- sarcina (orice interval de timp);

- intoleranță magnetică individuală;

- prezența unui stimulator cardiac implantat;

- neoplasme maligne în zona de expunere;

- răni deschise.

SERVICIU:

Puteți freca produsul cu o soluție neutră de detergenți sau soluție de săpun la o temperatură care nu depășește + 40 ° C. Se usucă la temperatura camerei.

Mărimi - 35-38, 39-42, 41-46

magnifier