Orteza lombostat cu 4 atele

299.00 lei

Aparatul de sprijin lombosacral oferă sprijin, compresie și stabilizare pentru partea inferioară a spatelui, ameliorând durerea asociată cu lombago acut și cronic, sciatică, hernie de disc, slăbiciune musculară cronică și alte afecțiuni care provoacă durere și disconfort în partea inferioară a spatelui și care necesită moderat până la ferm. sustinerea muschilor spatelui.

Greutate 0.300 kg
Marime

M-L, L-XXL

SKU: 7127 Categorie:

Aparatul pentru partea inferioară a spatelui este confecționat dintr-o țesătură elastică durabilă, ușoară, respirabilă, care elimină umezeala pentru un confort sporit, termoreglare și control al umidității.

Țesătura tricotată flexibilă se conformează anatomic corpului, oferă o compresie confortabilă, oferind suport suplimentar, îmbunătățind circulația sângelui și reducând inflamația pentru o recuperare mai rapidă, fără a restricționa mișcarea esențială.

Curelele încrucișate elastice ajustabile asigură o potrivire personalizată sigură, compresie suplimentară și suport dinamic stabil, permițând în același timp o gamă confortabilă de mișcare.

Suporturile metalice adaptabile maximizează sprijinul, promovează alinierea corectă a coloanei vertebrale lombare și ajută la o postură corectă.

Designul subțire al bretelei și ușurința de a pune și de a dezlipi fac posibilă purtarea pe perioade lungi de timp sub haine obișnuite.

Se recomandă purtarea inițială a bretelei pentru perioade mai scurte de timp, crescând treptat timpul purtat pentru a lăsa corpul să se adapteze la nivelul de sprijin.

Datorită caracteristicilor sale inovatoare, orteza de susținere lombosacrală oferă o ușurare și confort instantanee, susținând partea inferioară a spatelui într-o poziție confortabilă, dar stabilă și permițând să fii activ în continuare în timp ce vindecă spatele.

Măsurați circumferința taliei pentru a determina mărimea:

TABEL DE MĂSURARE (CIRCUMFERENȚA TALIEI)

XS-M: 66-82 CM

M-L: 80-100 CM

L-XXL: 101-121 CM

XS - M

M - L L – XXL
66 cm – 82 cm 80 cm – 100 cm

101 cm – 121 cm

magnifier