Aplicator de masaj pentru acupunctura cu ace de plastic - 152

145.00 lei

Aplicator-film de bază. Este un produs rotund cu ace din plastic netoxic, fixat pe o bază densă, curată igienic - folie de polietilenă folosind un buton din materiale identice.

Aplicatorul este conceput pentru ameliorarea durerii la nivelul mușchilor, articulațiilor, coloanei vertebrale, pentru a normaliza activitatea sistemului cardiovascular și nervos, pentru a îmbunătăți performanța.

Aplicatoarele cu ac de plastic pentru uz individual sunt proiectate pentru a preveni bolile, a crește și a restabili vitalitatea, performanța umană în condiții industriale și casnice, normalizează somnul și îmbunătățește starea de spirit.

Dimensiune: 260 x 590 mm - 152 bucăți de module

Greutate 0.300 kg
SKU: 0264 Categorie:

Mod de aplicare

Aplicatorul trebuie aplicat pe anumite zone sau mușchi cu probleme, apoi apăsat cu mâinile pe suprafața pielii (în limitele toleranței la durere) timp de până la 1-3 minute, după care poate fi îndepărtat. Repetați procedura până când simțiți căldură sau arsură, ceea ce indică eficacitatea aplicatorului.

Într-o stare confortabilă, aplicatorul poate fi purtat pentru o lungă perioadă de timp, apăsându-l cu mijloace improvizate (bandaj, prosop etc.). Pentru a restabili și a îmbunătăți performanța, aplicatoarele trebuie aplicate pe cea mai mare suprafață posibilă a corpului, inclusiv pe membre.

You may also like…

magnifier