Branturi ortopedice din piele naturala

109.00 lei

Branțuri cu cadru universal concepute pentru susținerea blândă a arcurilor transversale și longitudinale ale piciorului în cazul picioarelor plate de diferite grade, deformări osoase (hallus valgus), pentru ameliorarea durerilor de picioare, genunchi, boli ale coloanei vertebrale și articulațiilor. O pernă pentru călcâi ajută la ameliorarea durerilor de călcâi și la prevenirea batăturilor.

Distribuiți eficient sarcina pe călcâie și pe sistemul musculo-scheletic. Arcurile moderate și suportul vor fi confortabile atât în ​​stadiul inițial al tratamentului, cât și pentru persoanele cu deformări pronunțate ale piciorului.

Branțurile ortopedice sunt utilizate în mod eficient în tratamentul complex al venelor varicoase, umflarea picioarelor, contribuind la alimentarea corespunzătoare cu sânge a picioarelor. Ușurează sarcina, reducând oboseala picioarelor în timpul stării în picioare prelungite, supraponderale, și sunt recomandate și în timpul sarcinii, când presiunea asupra picioarelor crește, iar organismul tinde să relaxeze ligamentele în pregătirea pentru naștere.

Imbracat cu piele acoperita cu cauciuc pentru o mai buna durabilitate si tactilitate.

Greutate 0.200 kg
Marime

35-36, 37-38, 39-40, 41-42, 43-44, 45-46

SKU: 2199 Categorie:
magnifier