Colanti pentru varice 140 den

135.00 lei

Colanții antivaricoși sunt recomandați a fi folosiți atât pentru vene varicoase, cât și pentru prevenirea acestei boli. Țesătura specială și distribuția presiunii ameliorează tensiunea puternică din vase și normalizează circulația sângelui în vene varicoase, excesul de greutate, munca prelungită în poziție în picioare sau așezat, insuficiența venoasă și efortul fizic.
Colanții anti-varice elimină umflarea picioarelor, ceea ce îți va permite să te simți mai energică pe tot parcursul zilei. Colanții antivaricoși au un aspect atractiv și durabilitate.

Greutate 0.200 kg
Culoare

Negru, Bej

Marime

1, 2, 3, 4, 5, 6

SKU: 5330 Categorie:

Colanții antivaricoși tratează și previn apariția venelor varicoase.

Colanții antivaricoși sunt recomandați a fi folosiți atât pentru vene varicoase, cât și pentru prevenirea acestei boli. Distribuția specială a plasei și a presiunii ameliorează tensiunea puternică din vase și normalizează circulația sângelui în cazul varicelor, excesului de greutate, muncii prelungite în picioare sau așezat, insuficiență venoasă și efort fizic.
Colanții antivaricoși elimină oboseala din picioare, ceea ce îți va permite să te simți mai energică pe tot parcursul zilei. Colanții antivaricoși au un aspect atractiv și durabilitate.

Colanții antivaricoși sunt tricotați pe echipament special cu tricotaj dublu celular. După cum arată cercetările, acest tricot, materialele moderne din care sunt confecționați colanții în combinație cu picioarele modelate își păstrează în cel mai bun mod proprietățile antivaricoase și, astfel, garantează, de asemenea, utilizarea îndelungată și le permit să fie spălate în mod repetat fără a-și pierde. aspectul și calitatea.
Colanții anti-varice sunt un design feminin elegant.
Aspectul tricotat neted, atractiv va ascunde defectele și va sublinia meritele, ceea ce vă va oferi posibilitatea de a vă simți la nivel. Moliciunea si in acelasi timp rezistenta materialului ofera confort la purtare si ajuta picioarele sa arate mai bine si sa nu se oboseasca pe tot parcursul zilei.

Mod de utilizare:

Se pun dimineața înainte de a te da jos din pat. Dacă trebuie să-ți scoți șosetele în timpul zilei, atunci ar trebui să-ți pui picioarele în sus timp de aproximativ 10-15 minute Pentru a fi mai ușor de încălțat, poți să-ți pudra picioarele cu pudră de talc sau pudră. Puteți folosi și pantofii speciali, șosete.

Măsurătorile se fac dimineața înainte de a se ridica din pat cu un centimetru în zonele indicate.

magnifier