Compresa termica guler

179.00 lei

Pernul de încălzire cu sare „Colar” este destinat încălzirii unor zone mari ale corpului, gâtului, coloanei vertebrale, articulațiilor, este folosit pentru aritmii și insuficiență cardiacă. Eficient pentru bolile articulare - artrita, artroza. Ajută în tratamentul osteocondrozei cervicale. Această formă este indispensabilă persoanelor care suferă de migrene. Ameliorează perfect stresul și tensiunea.

Greutate 0.800 kg
SKU: 1018 Categorie:

Pernuța de încălzire cu sare „Colar” este un agent fizioterapeutic ideal. Conceput pentru a încălzi zona gulerului. De asemenea „Gulerul” poate fi util pentru o plimbare cu copiii în sezonul rece, va încălzi perfect căruciorul.

Temperatura de încălzire până la + 52 ° C este recomandată de medici ca fiind optimă pentru procedurile de fizioterapie și exclude posibilitatea de arsuri sau supraîncălzire.

Folosiți sticla cu apă fierbinte din nou și din nou!

Puteți folosi „Gulerul” de mai multe ori! Doar fierbeți tamponul de încălzire cu sare de guler timp de 15-20 de minute și este gata să funcționeze din nou!

BOILER DE SARE CA AGENT FIZIOTERAPEUTIC

 • Căldura încălzește țesuturile, dilată vasele de sânge, ceea ce ajută la stimularea activității sistemului circulator.
 • Impactul căldurii asupra organismului activează și normalizează metabolismul. Accelerează procesul de metabolism (metabolism).
 • Terapia cu căldură are un efect benefic asupra activității sistemului nervos.

Căldura are un efect calmant asupra sistemului nervos central, ajutând să facă față stresului și diferitelor forme de depresie.

INDICAȚII DE UTILIZARE ÎN SCOPURI DE TRATAMENT ȘI PREVENȚIVE:

 • Boli ale sistemului musculo-scheletic (artrita, osteocondroza, radiculita);
 • Durere severă în mușchi și articulații, miozită;
 • Răceli (gripă, secreții nazale, ARI, ARVI);
 • Boli ORL (Sinuzita, Otita medie, Frontita, Angina);
 • Cu gantera hepatică și colită renală, cu boli ale cavității abdominale, cu gastrită cronică și ulcere;
 • Pentru a reduce temperatura ridicată;
 • Cu o criză hipertensivă;
 • Cu un curs dureros al ciclului menstrual;
 • Pentru a preveni formarea de hematoame după injecții;
 • Cu mușcături de insecte;
 • Pentru dureri de cap și migrene;

CE ESTE UN BOILER DE SARE?

SALT HEATER (tampon de încălzire cu autoîncălzire, aplicator salin) este un tampon de încălzire reutilizabil, care se bazează pe efectul degajării de căldură atunci când starea de fază se schimbă dintr-o soluție de sare suprasaturată.

Astfel, placa de incalzire este un recipient din folie PVC cu o solutie salina suprasaturata (acetat de sodiu). Soluția este în echilibru. O tijă plutește în interiorul soluției - un „starter” sau declanșator. La îndoirea tijei de pornire (declanșatorul), soluția iese din echilibru, declanșatorul îndoit devine centrul de cristalizare, provocând o tranziție de fază a soluției de la starea lichidă la starea solidă. Tranziția este însoțită de eliberarea de căldură și placa de încălzire se încălzește până la o temperatură de aproximativ 50 - 54 C. Timpul de funcționare variază de la 20 de minute la 3 ore, în funcție de dimensiunea sa și de temperatura exterioară.

Placa de incalzire cu sare este folosita pentru a obtine rapid caldura in orice moment si loc: acasa, la serviciu sau in vacanta. Se încălzește instantaneu până la + 52C și îl menține cald pentru o lungă perioadă de timp.

Instrucțiuni pentru utilizarea plăcuțelor de încălzire cu soluție salină

CUM SĂ PORNIȚI încălzitorul

Un tampon de încălzire este un recipient cu o soluție salină suprasaturată, cel mai adesea o soluție suprasaturată de acetat de sodiu este utilizată ca atare. Soluția este în echilibru. O tijă plutește în interiorul soluției - un „starter” sau declanșator. La îndoirea tijei de pornire (declanșatorul), soluția iese din echilibru, declanșatorul îndoit devine centrul de cristalizare, provocând o tranziție de fază a soluției de la starea lichidă la starea solidă. Tranziția este însoțită de degajarea de căldură și placa de încălzire se încălzește până la o temperatură de aproximativ 50 - 54 C. Timpul de funcționare variază de la 30 de minute la 4 ore, în funcție de dimensiunea sa și de temperatura exterioară.

După pornirea plăcuței de încălzire, este necesar să-l frământați în mâini, astfel încât să devină mai moale și să ia cu ușurință forma unei suprafețe încălzite.

RECUPERARE

Procesul de recuperare este procesul invers: placa de încălzire răcită este înfășurată într-un șervețel de pânză și plasată într-un recipient cu apă la temperatura camerei. Apoi puneți pe aragaz și aduceți la fierbere. După aceea, fierbeți timp de 10 până la 20 de minute, în funcție de dimensiunea plăcuței de încălzire. Pernuța de încălzire se lasă într-o cratiță până se răcește complet, apoi se scoate din recipient cu apă. Dizolvarea cristalelor de sare are loc odată cu absorbția căldurii, după care placa de încălzire este din nou gata pentru reutilizare.

APLICARE CA O COMPRESĂ LA RECE

Puneți un tampon de încălzire neîncărcat în frigider timp de 30-40 de minute, în acest timp se va răci la + 4C - + 6C. O astfel de compresă păstrează frigul de 3 ori mai mult decât gheața. Atenţie! Nu puneți un tampon de încălzire fierbinte în frigider - poate deteriora frigiderul. Nu așezați placa de încălzire într-o stare tare (neglijată), ca pe viitor, va fi incomod să-l folosești ca compresă. Nu puneți placa de încălzire în congelatorul frigiderului, așa cum la -8C, placa de încălzire se autocristalizează.

You may also like…

magnifier