Aparat de masaj corporal din lemn

45.00 lei

Stoc epuizat

Masajul cu centură de lemn se bazează pe efectul asupra punctelor de acupunctură prin metoda reflexologiei.

Încălzește perfect corpul, punând presiune pe punctele reflexe și în același timp produce un masaj intens. Datorită convexității rolelor de masaj, stimulează toate zonele reflexe și punctele, acționând asupra mușchilor înfundați, rigizi și obosiți, le relaxează și reface circulația sângelui și îmbunătățește metabolismul celulelor și al organelor interne. Promovează o relaxare musculară bună.

Greutate 0.200 kg
SKU: 0806 Categorie:

Se utilizează pe toate părțile corpului: picioare, brațe, spate, abdomen, coapse, picioare inferioare etc. Se folosește pentru dureri la spate, picioare, spate. 10-15 minute de masaj zilnic sunt suficiente pentru a revigora întregul corp și a scăpa de boli precum supraponderalitatea, depresia, ameliorarea crizelor de astm, sinuzita, exacerbarea inflamației amigdalelor, gripa, răcelile, insomnia. Este foarte eficient să folosiți masajul pentru radiculită lombosacrală, sciatică, inflamația nervului sciatic, durere la nivelul picioarelor și mușchilor, durere la călcâi și genunchi, cu aspect de crampe și dureri la nivelul articulațiilor etc. pentru ameliorarea atacurilor de migrenă, a durerilor de cap.

Întregul corp rămâne activ, iar metabolismul celular crește. Starea sistemului cardiovascular și nervos se îmbunătățește. Ameliorează stresul, tensiunea, ameliorează durerea și ameliorează toxinele. Este bine să se utilizeze imediat după baie sau saună sau între vizitele la baia de aburi.

Apariția produselor din lemn este cauzată de dorința oamenilor de a utiliza produse naturale, ecologice și sigure. Produsele Timbe Production destinate masajului și îngrijirii corpului sunt fabricate din mesteacăn Altai.

Din cele mai vechi timpuri, acest copac a fost considerat o sursă de energie, un tovarăș de bună dispoziție și spirit bun. Designul original al produselor și apropierea căldurii de mesteacăn vă vor ajuta să vă reîncărcați cu emoții pozitive.

Dimensiune: 25 x 68 x 1225 mm.

You may also like…

magnifier